Inschrijven voor de nieuwsbrief

sunray through trees
Photo by Todd Trapani on Pexels.com

Luister jij naar je lichaam?

Lichaamswerk?

Last van stijve spieren? of triggerpoints? Doormiddel van massage of Cupping ondersteun ik je lichaam bij het los laten van bepaalde blokkades. Of stimuleren we de spieren en je centrale zenuwstelsel om te ontspannen. Je lichaam is een geheel, vaak starten blokkades vanuit het emotionele of etherisch lichaam. Maar het kan natuurlijk ook door een blessure of je houding komen. Ook je etherische lichaam staat hier mee in verbinding, zoals je meridiaan banen en chakra’s. Ik werk ook als Tuin – na therapeut op specifieke drukpunten Het is dus altijd een combinatie van fysieke en niet fysieke aanraking. Waar vraagt je lichaam om aandacht? Hoe ontspan jij je zelf na een inspanning?

Overvallen je emoties je regelmatig? Merk je op dat je vaker getriggerd wordt? Vanuit het sjamanisme kan ik je begeleiden om je emotionele lichaam te ontladen. Hiervoor werk ik met mijn mesa (medicijnenbundel) en gaan we samen kijken wat je bij je draagt dat je niet meer dient. Met een speciale methode door ontwikkeld door de inca’s kun jij deze emoties los laten en verlichten. Dit loslaat ritueel zorgt er voor dat jij je lichter en vrijer voelt in je lijf. Ook zie je dat mensen met vroeg kinderlijk trauma vaak in hun hoofd leven. Overmatig analyseren en moeite hebben met voelen. Leef jij meer in je hoofd of in je hart? Maak jij iedere dag de verbinding met je hart?

Misschien voel je je vaker dan nodig onzeker? Of merk je dat je niet in je kracht staat? Het mentale lichaam is waar het zaad van het bewustzijn is ingesloten. De locatie van het geestelijke permanente zaad is te vinden op locatie van de pijnappelklier. Het patroon van het mentale lichaam heeft een mentale aura en wordt opgeslagen in het zaad van het bewustzijn. Geschikt voor het opslaan van grote hoeveelheden van kennis. Ook wel het onderbewust zijn genoemd. Door middel van hypnose, kun je met je hoger en onderbewustzijn aan de slag om zo belemmerende patronen op te sporen en aan te passen. Welk gedrag past niet meer bij je? Wat zou jij graag willen veranderen? Klaar om belemmerende patronen los te laten?

BODYWORK.

MINDBREAKERS.

SOULFOOD.