Herinnering aan zelfliefde. Gratis edelsteen hanger bij een sessie cadeau!

woman touching gentle flowers in water

Sommige mensen nodigen ons uit om je grenzen aan te geven. Daarvoor is het wel handig dat je weet waar je grenzen liggen. En om deze dan ook daadwerkelijk aan te geven vraagt soms om extra assertiviteit. In je kracht staan. Floreren in onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en een vreugdevol vertrouwen in jezelf, in wat je te geven hebt.

Wanneer vind jij het lastig om grenzen aan te geven?

Onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en vreugdevol vertrouwen in jezelf, in wat je te geven hebt!


Leven in het paradijs?

Wat een paradijs is de aarde, gister luisterde ik een podcast van KUKURU, Sonneveld had een mooie metafoor. Mocht je nu op een donkere plek zijn, zoom dan eens even uit. Ga uit jezelf, zweef boven je lichaam, je huis, de wolken, ga naar het universum. Kijk eens rond naar de planeten. Jupiter en mars, zijn eigenlijk maar saaie planeten. Jij, wij hebben het geluk dat we leven op deze mooie aarde. Met al haar schoonheid. Kun jij de schoonheid zien? Ook als iets even niet mooi is?

Kijk eens naar jezelf. Je bent prachtig, kijk voorbij alle lagen en conditioneringen. Kijk eens naar jezelf in de spiegel. Wat zie je?Een glazen spiegel, de weerspiegeling in de zee of de spiegel van de ander. Wat zeggen je huidige relaties over je?

Ik spotte door die spiegel weer een blinde vlek. Dat maakte me vroeger onzeker, maar nu ontzettend dankbaar. Dankbaar omdat ik weet wat ik kan doen. Dankbaar omdat ik daar mijn licht op mag schijnen. Uit de kramp, in ontpanning en zachtheid. Teder en lieflijke aanraking, compassie en mededogen. Nu ik mezelf weer onvoorwaardelijk lief heb.

Je kunt vanalles doen om zelf liefde te beoefenen. Mijn favoriet is een bad ritueel. Omdat deze niet in de badkamer past, staat deze sinds deze zomer gewoon in de tuin! Lekker vind ik dat, het liefst met himalayazout, baking soda, bloem blaadjes, rozenwater, florida water en “7 geesten olie”. Een switie watra, noemen ze dat in Suriname. Waar je een bad maakt voor je hele wezen. Wat zijn jouw zelfliefde rituelen?

woman touching gentle flowers in water
Dit herinnert me ook aan het feit dat het tijd is. Tijd om dat wat ik vanuit mijn hart het liefste doe, meer zichtbaar te maken. Mensen helpen door middel van sessies bij het zetten van haalbare ontwikkelacties, voor een leven met meer bewustwording, ontspanning, plezier en liefde voor jezelf en je omgeving.

Met de intentie om je te inspireren een betere versie van jezelf te zijn. De tools en sessies die worden aangereikt helpen jou om dichter bij jezelf te komen, zodat jij vanuit je eigen kern in je kracht kunt (blijven) staan.

Toen ik 25 jaar werd, maakte ik met mezelf de afspraak om alleen nog maar werk te doen waar ik blij van wordt, zodra ik voel dat dat niet meer het geval is, ga ik door naar een volgende stap. Inmiddels meer dan 10 cursussen en opleidingen die me bewuster maakte van het mens-zijn verder en vooral door te ervaren en te ontdekken kies ik er nu weer steeds meer voor om meer mensen zoals jij en ik te ondersteunen in die reis naar binnen. Waar je in je kracht kunt staan.

De krijger godin

In het boek de krijger godin van HeatherAsh Amara staan een aantal praktische vragen om hier meer bewust van te worden. Ze is onderwezen door inspirerende leiders waar onder carlos castaneda (bekend van o.a het boek de lessen van Don juan) , die zich verdiepte in de wijsheid van de Tzolteken. Deze 2 boeken wil je lezen!

Kracht zit binnen in ons, in je kracht staan komt dus van binnen uit. Niet zoals we in bladen of delen van de maatschappij zien door geld, status of valse macht. Wanneer je los laat wie je zou moeten zijn, maar gewoon bent eis je de kracht weer op. Het is een geweldige manier om je te ontdoen van oude kracht door dit te benoemen zonder jezelf of de ander tekort te doen.

woman in orange shirt sitting beside woman in gray shirt

Vragen om je eens extra bewust van te zijn uit het boek “De krijgergodin”.

1.Waar houd jij nog aan vast aan oude omschrijvingen van kracht?

2.Op welke manier zijn je oordelen en angsten verbonden aan een oude kracht matrix?

3.baseer jij je waarden op hoe goed jij voor iedereen zorgt ten kosten van jezelf, of huldig je het belang van liefdevolle grenzen en zelf zorg?

4. Vind jij eigenwaarde in hoe jij er uit ziet of is je eigenwaarde een innerlijk bron die gebaseerd is op zelfacceptatie en zelfrespect?

Deze vragen mag je wekelijks herhalen. Zodra ik mezelf weer betrap schakel ik dus bij. Bewustwording is de sleutel, heb compassie voor jezelf én de ander. Ondanks dat ik me dus bewust ben, wil dat niet zeggen dat ik niet meer in de valkuil trap. Wel lukt het steeds beter om mezelf op de eerste plaats te zetten, voor mezelf zorgen en ervaar ik zelfacceptatie, zelfs als ik even niet lekker in mijn vel zit. Het hoeft ook niet altijd goed te gaan. Dat is een illusie, zolang je je pijn en emoties maar echt durft toe te laten en te ervaren, met compassie en mededogen. Dan voel je je toch nog in je kracht!

Sessie met Jaleesia

Natuurlijk past een momentje voor jezelf met een massage of energetische healing goed bij een zelfliefde ritueel. Als je voor deze sessie gaat mag je ook een edelsteen hanger als cadeau uitkiezen die je hier aan helpt herinneren. Bijvoorbeeld een rozenkwarts of groene jade? Ook kun je deze cadeau geven aan iemand om je heen die wel een portie liefde kan gebruiken. ♡

Wat kun jij vandaag doen om jezelf een portie zelfliefde te geven? Geniet van jezelf.

Liefs,

Jaleesia

1 reactie op “Herinnering aan zelfliefde. Gratis edelsteen hanger bij een sessie cadeau!”

  1. Hey Jaleesia, sessies van jou zijn altijd vol met ontspanning, liefde en inspiratieve inzichten. Het edelsteentje er bij de laatste keer was een hele lieve verassing en hij werkt wel om mij aan zelfliefde te herinneren.
    Dankjewel voor je liefdevolle handen.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.